За нас

Добре дошли в SmartOnOff.bg!

Ние сме екип от страстни любители на технологиите, които се гордеем с възможността да представим нашата платформа, специализирана в интелигентни устройства и домашна автоматизация. Нашата мисия е да направим вашия дом по-умен, по-удобен и по-ефективен чрез предоставяне на висококачествени продукти и иновативни решения, които да отговарят на вашите нужди и очаквания.

С SmartOnOff.bg можете да откриете широка гама от смарт устройства, включваща умни осветителни системи, умни контакти, системи за видеонаблюдение, умни термостати, безжични устройства за контрол на уреди и още много. Ние работим само с водещи производители и брандове, за да ви осигурим продукти от най-високо качество и надежност.

Нашата цел е да ви осигурим не само продукти, но и пълна подкрепа и съвети, които да ви помогнат да изберете най-подходящите решения за вашия дом или бизнес. Ние сме тук, за да ви помогнем да създадете умен и модерен животен и работен пространство, което да ви улесни и подобри вашето ежедневие.

Благодарим ви, че избрахте SmartOnOff.bg за вашия партньор в света на умните технологии. Очакваме с нетърпение да работим с вас и да ви помогнем да направите вашия дом по-интелигентен!

С уважение,

Екипът на SmartOnOff.bg

На линия сме 24/7

Ние сме на линия постоянно за ваше удобство. Можете да задавате всякакви въпроси. Не се колебайте!

Високо качество на продуктите

Нашите продукти са направени от високо качествена пластмаса. Някои са произведени от пластмасова сплав която също много устойчива. Можете да бъдете сигурни в топ качеството на продуктите ни.

Бърза доставка

Стараем се всяка стока да бъде обработена и изпратена възможно най- бързо.

Обслужване на клиенти

Не се колебайте да ни пишете. Ако имате въпроси ни сме насреща.

Над 103250 доволни клиента

Към всеки клиент ние обръщаме специално внимание за да бъде удовлетворен напълно спрямо изискванията си.

Твоята количка
  • No products in the cart.
0