16A WiFi Двупосочен Интелигентен Превключвател Безжично Управление за Осветление Съвместим с Alexa и Google Home

Това е 16A WiFi Двупосочен интелигентен превключвател за осветление, който поддържа двупосочно безжично управление. Може да се интегрира със Smart Life, Alexa и Google Home за гласово управление.

Сравни

14.76 лв.

В наличност

Сравни

Описание

Описание:
1. Контролирайте включването и изключването на устройството, тайминга, отброяването и други функции чрез мобилния телефон. Докато мобилният телефон има мрежа, модулът за превключване в дома може да се контролира глобално.
2.Поддържа гласови асистенти като Tmall Genie, Alexa, Google Home и реализира функции като превключватели.
3. Светлините могат да бъдат групирани, за да се постигне единен контрол (едновременно превключване, тайминг и т.н.)
4. Чрез настройки, той може да бъде свързан с други умни сцени, за да направи живота по-умен; например, настройте домашната сцена: автоматично включете светлините в дневната, телевизора и климатика.
5. Три метода за окабеляване (2-посочен/1-посочен/без превключвател): Може да бъде директно свързано с устройството без свързване на превключвател. Може също да бъде свързано зад превключвателя, за да поддържа единичен превключвател и двоен превключвател. Може да бъде директно инсталирано в кутията на превключвателя, за да скрие модула на превключвателя.
6. WiFi връзка, не е нужен хъб.

Спецификации:
Цвят: бял
Изход: AC 100-240v 50/60Hz
Вход: AC 100-240V 50/60Hz
Wi-Fi: IEEE 802.11b/G/n
Материал: PCV-0
Сертифициран продукт: CE ROHS
Максимален ток: 16A

16A WiFi интелигентен превключвател с 2-посочно безжично управление, мини интелигентен прекъсвач за контрол на светлинни превключватели, поддържащ Alexa Google Home.

Поддържа гласови асистенти като Tmall Genie, Alexa, Google Home и осъществява функции като превключватели; “Alexa, включи кухненските светлини.” Можете да включите светлините с едно изречение и да се насладите на удобен умен живот.

Контролирайте включването и изключването на устройствaта, тайминга, обратно броене и други функции чрез мобилния телефон. Докато мобилният телефон има мрежа, модулът за превключване вкъщи може да бъде контролиран глобално.

Лесен монтаж

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “16A WiFi Двупосочен Интелигентен Превключвател Безжично Управление за Осветление Съвместим с Alexa и Google Home”

There are no reviews yet.

Твоята количка
  • No products in the cart.
16A WiFi Двупосочен Интелигентен Превключвател Безжично Управление за Осветление Съвместим с Alexa и Google Home
16A WiFi Двупосочен Интелигентен Превключвател Безжично Управление за Осветление Съвместим с Alexa и Google Home
14.76 лв.
- +
0