433MHz DC 12V 4 канално RF реле + Дистанционно управление с 4 бутона

> SKU: 1005004464611839

– Модул за реле с честота 433MHz, захранван от DC 12V, включващ приемник и предавател EV1527 RF, предназначен за безжично дистанционно управление.
– Идеален за гаражни врати, осветление и други устройства.
– Предоставя възможност за DIY (направи си сам) проекти, позволяващи лесно и удобно управление чрез безжичен дистанционен контролер.

Сравни

40.52 лв.

Изчерпан

Сравни

Описание

Спецификация на RF релето:
Работно напрежение: DC 12V
Тип продукт: 4-канален превключвател за дистанционно управление
RF честота: 433MHz
Чувствителност на приемане: >104dbm

Спецификация на дистанционното управление:
Работна RF честота: 433MHz
Кодирана система: 1527 код за обучение
Работно напрежение: DC 6V
Работен ток: 15mA
Модулационна система: ASK
Безжично работно разстояние: 100 м (свободно пространство)
Цвят: черен

Настройка на режим на работа:

1. Моментален режим: Еднократно натискане на бутона за обучение на платката на приемника (светодиодният индикатор на платката на приемника ще сигнализира едновременно), след което натиснете който и да е бутон на дистанционното управление, сигнализирайки три пъти от LED индикатора на дистанционното означава успешна настройка на моментния режим.
2. Режим на превключване: натискане два пъти на бутона на ключа за обучение на платката на приемника два пъти (LED индикаторът на платката на приемника ще сигнализира едновременно), след това натиснете който и да е бутон на дистанционното управление, като сигнализирате три пъти от светодиода на дистанционното управление, което означава успешно настройване на режима на превключване.
3. Режим на заключване: Натискане на бутона на ключа за обучение на платката на приемника три пъти (LED индикаторът на платката на приемника ще сигнализира едновременно), след това натиснете първия бутон на дистанционното управление, последвайте втория бутон на дистанционното управление, като сигнализирате три пъти от LED индикатора на дистанционното означава настройка на режим на блокиране успешно (първият бутон означава включено, вторият бутон означава изключено).
4. Изтриване на съществуващи данни за дистанционни управления: Натискайки бутона за обучение на ключа на платката на приемника осем пъти, LED индикаторът на платката на приемника ще мига осем пъти, което означава, че съществуващите дистанционни управления са изтрити успешно.
 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “433MHz DC 12V 4 канално RF реле + Дистанционно управление с 4 бутона”

There are no reviews yet.

Твоята количка
  • No products in the cart.
433MHz DC 12V 4 канално RF реле + Дистанционно управление с 4 бутона
433MHz DC 12V 4 канално RF реле + Дистанционно управление с 4 бутона
40.52 лв.
Out Of Stock
0