eWeLink Advanced Plan

– eWeLink Web: Няма нужда да изтегляте или инсталирате. Просто влезте в акаунта си в eWeLink от уеб браузър. Можете да управлявате смарт устройствата си по всяко време и навсякъде, широк изглед с по-големи екрани.
– Работа с IFTTT: Позволява множество IFTTT аплети за отключване на безкрайни възможности. IFTTT свързва множество услуги на трети страни с eWeLink, като Location, Weather, Webhook и други марки като SmartThings.
– Приложение за камера eWeLink: Преглеждайте вашите локални потоци от IP камера от множество платформи, като телефон, eWeLink уеб, Echo Show и Google Nest Hub.
– Клавишни комбинации на eWeLink: Настройте всички клавишни комбинации, които искате, след което можете да управлявате устройствата SONOFF на вашия компютър.
– По-голям капацитет: Можете да създадете до 10 домове, 200 стаи, 1000 сцени и 200 групи и 100 споделени потребители.

 

Забележка: Моля, имайте предвид, че този продукт е достъпен само за потребител на eWeLink, чийто акаунт е с имейл адрес. За акаунт с номер на мобилен телефон се препоръчва да надстроите до разширен план eWeLink в приложението eWeLink.

Сравни

21.60 лв.

Сравни

Описание

Знаете ли, че вашият eWeLink акаунт може да бъде по-мощен? Разширеният план на eWeLink ви предлага изключителен достъп до най-изчерпателните функции и невероятни възможности в пълния пакет от приложения и услуги на eWeLink.
Можете да проверявате и управлявате вашите SONOFF устройства чрез eWeLink Web на вашия компютър. Можете да създавате до 1000 сцени, да споделяте всяко устройство с повече от 100 потребители, да добавяте до 5 камери в приложението eWeLink Camera и до 10 клавишни комбинации. Нещо повече, вашият eWeLink акаунт може да работи и с IFTTT. И още функции са в процес на разработка…

 eWeLink Приложение за Камера 
Преобразува старите ви телефони в полезна IP камера за наблюдение в реално време, винаги следете вашите деца, домашни любимци или всякакви места, които искате да разгледате навсякъде и по всяко време.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “eWeLink Advanced Plan”

There are no reviews yet.

Твоята количка
  • No products in the cart.
eWeLink Advanced Plan
eWeLink Advanced Plan
21.60 лв.
- +
0