NEO NAS-WS05W TUYA WiFi Смарт сензор за изтичане на вода

SKU: 6924715900773

Искате да увеличите чувството си за сигурност? Сензорът за наводнения NEO може да ви помогне да направите точно това! Той ще ви уведоми за всеки теч на вода, а освен това, благодарение на това, че се захранва с батерии АА, ще ви служи няколко години. Монтажът и свързването му няма да ви създадат проблеми, защото са много лесни. Благодарение на NEO можете да спите спокойно!

Сравни

23.32 лв.

В наличност

Сравни

Описание

Гаранция за безопасност
Сензорът за наводнения ще гарантира вашата безопасност, като точно открива наводненията в дома ви. Той показва висока чувствителност, така че можете да сте спокойни за друго оборудване, разположено до пералната машина например. Как работи? В случай на наводнение сондата се потапя във вода, което задейства алармен сигнал. Освен това тя ще ви изпрати известие за цялата ситуация, така че ще можете да вземете подходящи мерки.

Бърза и безопасна работа
Сензорът за наводнения NEO ще ви осигури бърза и безопасна работа. Ще се свържете с него чрез 2,4GHz Wi-Fi мрежа, което гарантира по-стабилна, по-бърза и удобна употреба. Това ви позволява лесно да управлявате устройството с телефона си.

Лесен монтаж
Само три стъпки са достатъчни, за да се свържете със сензора. Първо се свържете с Wi-Fi мрежа, след това изтеглете приложението и добавете устройството. Можете да инсталирате сензора за вода на различни места, като например в кухнята или банята, за да повишите допълнително безопасността.

Комфорт при използване
Сензорът за вода NEO е комбинация от безопасност и комфорт за потребителя. Захранва се с две батерии AA-1,5 V, така че осигурява дълго време на работа. Нещо повече, той поддържа платформи като Tuya Smart, Amazon Alexa, Google Assisstant и Tmall Genie, което го прави още по-лесен и приятен за използване.

Спецификация:
Производител: NEO
Модел: NAS-WS05W
Захранване: 2 x AA-1.5 V
Ток на готовност: 10 uA
Време на употреба: 4 години
Безжична връзка: 2.4 GHz
Разстояние на свързване: 45 m
Работна температура: 0°C~40°C
Работна влажност: ~85%
Температура на съхранение: 0°C~60°C
Влажност на съхранение: 0%~90%

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “NEO NAS-WS05W TUYA WiFi Смарт сензор за изтичане на вода”

There are no reviews yet.

Твоята количка
  • No products in the cart.
NEO NAS-WS05W TUYA WiFi Смарт сензор за изтичане на вода
NEO NAS-WS05W TUYA WiFi Смарт сензор за изтичане на вода
23.32 лв.
- +
0