-5.51 лв.

SONOFF BASICZBR3 – Zigbee DIY Смарт превключвател

Управлявайте устройствата от телефона си, навсякъде и по всяко време.
Поддържа Amazon Alexa и SmartThings за включване / изключване на устройства.
Лесно групово управление, което може да постигнете като го споделите с вашето семейство или колеги в офиса.
Накарайте едно устройство да задейства / изключи друго устройство или групи устройства.
Режимът DIY ви позволява да използвате REST API за свързване на SONOFF BASICZBR3 с вашата съществуваща система за домашна автоматизация.

Сравни

Original price was: 29.90 лв..Current price is: 24.39 лв..

Изчерпан

Сравни

Описание

Sonoff BASICZBR3 е първият смарт превключвател от Sonoff, който има възможност да се свърже към хъба Smart Things, благодарение на който е възможно да се контролират всички свързани към него устройства чрез iOS и Android приложения.
Устройството работи безпроблемно с платформата Amazon Alexa, включително ZE39KL Echo Plus, Echo Studio, DW84JL, DW84JL от второто поколение Echo Show и L9D29R от второто поколение Echo Plus. Можете директно да се свържете сустройството ZigBee, използвайки гласа си – просто кажете „Alexa, намери устройство“, а смарт асистентът ще направи останалото.
Новото поколение BASICZBR3 превключватели ви позволява да ги свържете с Sonoff ZigBee Bridge, който ви позволява да свържете до 32 устройства помежду си. По този начин можете да свържете много смарт превключватели, контакти и сензори, за да създадете домашна мрежа, в която можете да конфигурирате отделни взаимодействия, като например, когато сензорът открие твърде ниско ниво на влажност, овлажнителят на въздуха автоматично ще започне да използва превключвателите BASICZBR3 и ZigBee; когато отворим вратата на спалнята, светлината ще се включи автоматично.
С Alexa можете да управлявате различни устройства с прости гласови команди. Включете, изключете, пуснете вентилатори, пречистватели на въздух, овлажнители, чайници и много други. В допълнение, алармите, графиците, устройствата, местоположенията и алармите могат да се използват със Zigbee Smart Switch за активиране или деактивиране на устройства.
Превключвателят е съвместим с много устройства, достъпни на пазара. Може да се използва с осветление, електроника и домакински уреди, вентилатори и много други.
Устройството има покритие, което е покрито с огнеупорни вещества, което прави смарт превключвателят много по-малко податлив на късо съединение и по-безопасен в същото време.
Спецификации:

Мощност: 100-240 V AC (50/60 Hz)
Максимална интензивност: 10 А
Материал на корпуса: Огнеустойчив ABS V0
Размери: 91 х 43 х 25 мм
Сертификати CE, FCC
Код на продукта: IM190611001

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “SONOFF BASICZBR3 – Zigbee DIY Смарт превключвател”

There are no reviews yet.

Твоята количка
  • No products in the cart.
SONOFF BASICZBR3 – Zigbee DIY Смарт превключвател
SONOFF BASICZBR3 – Zigbee DIY Смарт превключвател
Original price was: 29.90 лв..Current price is: 24.39 лв..
Out Of Stock
0