SONOFF CAM SLIM Wi-Fi Интелигентна Охранителна Камера

– Откриване на движение и аларма
– RTSP настройки
– Двупосочно аудио
– Локално и облачно съхранение

56.90 лв.

Изчерпан

Описание

– С eWeLink Camera Plan (абонаментът се продава отделно), сензорното устройство задейства записа на CAM Slim, като сензор за движение, започва да записва, когато открие движение.
– RTSP настройки: С eWeLink Camera Plan (абонаментът се продава отделно), RTSP протоколът ви позволява да видите екрана за наблюдение на вашия компютър.
– Двупосочно аудио: Отговорете на вашето семейство и посетители по всяко време и навсякъде.
– Локално и облачно съхранение: Можете да изберете да запазвате и споделяте видео с безплатно 30-дневно пробно съхранение в облак на плана за камера или локално запазено със SD карта (продава се отделно).

 

Искате ли да наблюдавате дома си чрез телефона си, когато не сте вкъщи? Искате ли да видите вашето семейство или домашни любимци и да говорите с тях директно? SONOFF CAM SLIM интелигентна домашна охранителна камера е това, от което се нуждаете. SONOFF CAM SLIM предлага 1080P HD резолюция, нощно виждане, откриване на движение и аларма, за да поддържате дома си в сигурна среда, през деня и нощта. CAM Slim поддържа макс. 256G Micro SD карта за съхранение и масово съхранение в облак. 

Включено в пакета:
1хКамера
1хЗахранване
1хРъководство за потребителя 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “SONOFF CAM SLIM Wi-Fi Интелигентна Охранителна Камера”

There are no reviews yet.