SONOFF DUALR3/DUALR3 Lite Интелигентен превключвател с двойно реле и двупосочно измерване на мощността

– DUALR3 има 6 вида външни механизми за откриване на превключватели, което го прави подходящ за повечето физически контролни превключватели.
– Открива стойностите на напрежението, тока и мощността и отчита консумацията на енергия. Не е налично за DUALR3 Lite.
– DUALR3 има три работни режима.
– Дистанционно управление, тайминг, гласово управление, интелигентни сцени и други функции са налични.
– Сертификатите TUV, CE, FCC и RoHS гарантират по-безопасен и по-надежден продукт.

34.64 лв.36.20 лв.

Описание

SONOFF DUALR3/DUALR3 Lite извежда вашия дом на следващото ниво. DUALR3/DUALR3 Lite е Wi-Fi интелигентен превключвател с двойно реле, който се инсталира зад всеки стандартен превключвател, за да го превърне в интелигентен. Обединете вашите домашни уреди в интегрирана безжична мрежа, за да ги накарате да комуникират помежду си, което е удобно за вас да управлявате всички уреди.
DUALR3 се предлага с режим на превключване, двигателен режим и режим на измерване. Модулът за превключване предлага изключителна гъвкавост за вашите ролетни щори и щори за прозорци чрез дистанционно управление от приложението и планиране на времеви събития, независимо дали сте вкъщи или навън.
Модулът за превключване с двойно реле разпределя натоварването към два входа в сравнение с обикновеното реле, при което този работен механизъм ви позволява да имате двупосочно управление за две устройства.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “SONOFF DUALR3/DUALR3 Lite Интелигентен превключвател с двойно реле и двупосочно измерване на мощността”

There are no reviews yet.