SONOFF MINIR4 Extreme WiFi Интелигентен Превключвател

> SKU: N/A

– Компактният му размер позволява да бъде инсталиран в различни монтажни кутии, включително най-малкия европейски стандарт.
– Външно управление на превключвател.
– MINIR4 има режим на отделяне на реле, което означава, че състоянията на външните превключватели и релето са разделени, така че работата с бутона на външния превключвател няма да повлияе на състоянието на релето.
– Дистанционно управление чрез приложението eWelink. 
– TÜV, CE и FCC сертификати гарантират за по-безопасен и по-надежден продукт.

28.44 лв.

В наличност

Описание

MINIR4 е мини WiFi интелигентен превключвател, оборудван с ESP32 чип, който превръща традиционните превключватели, автоматизиращи светлини и електронни устройства в интелигентни. С неговия миниатюрен размер се побира в различни монтажни кутии, включително най-малката монтажна кутия тип EU/86 тип/120 . MINIR4 поддържа външно управление на превключвателя и лесно се свързва към моментния превключвател, превключвателя за изход на вратата, превключвателя SPDT, превключвателя за заключване и дори сензорите за сух контакт.
MINIR4 има режим на “отделяне на реле”, което означава, че състоянията на външните превключватели и релето са разделени, така че работата с бутона на външния превключвател няма да повлияе на състоянието на релето. Като например, когато изключите светлината, тя няма да бъде офлайн и все още можете да използвате приложението за управление на интелигентни лампи.
MINIR4 е интелигентен превключвател с функцията „eWeLink-Remote“. Можете да добавите подустройства като R5 и S-MATE, които могат да действат като дистанционни контролери за локално управление.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “SONOFF MINIR4 Extreme WiFi Интелигентен Превключвател”

There are no reviews yet.