SONOFF S55 – WiFi водоустойчив Контакт за открит външен монтаж 16A IP55

SKU: 598

Дистанционно управление – Дистанционно управление на устройствата чрез вашия телефон и проверка на състоянието на вашите устройства в приложението.

Интелигентна сцена – Пълен с неограничени възможности. Настройте едно устройство да задейства друго или активирайте група устройства с едно докосване.

Гласов контрол – Не искате да се изправите, за да изключите светлината? Просто говорете с Alexa/Google Assistant, за да контролирате вашите устройства.

Състояние при включване – Състоянието при включване може да запази състоянието преди спиране на захранването, никога не забравяйте да изключите електрическите уреди. Три състояния, ON, OFF, Last state, ви очакват да изберете.

IP55 Водоустойчив – Mожете да го използвате на открито.

Сравни

44.90 лв.

Изчерпан

Сравни

Описание

 

description image

description-image

SONOFF S55 е удобен водоустойчив интелигентен контакт, който може да се свърже с домашната ви Wi-Fi мрежа и да ви накара да управлявате и програмирате устройства от далеч с телефона или гласа си чрез Amazon Alexa или Google Assistant. Приема тежък материал, устойчив на атмосферни влияния IP55, гарантира, че е здрав и безопасен, когато го използвате навън. Персонализирайте графици за устройства, така че да могат да се включват/изключват автоматично според вашите нужди, където и да се намирате. Перфектен за различни места като градина, вътрешен двор, ресторант на открито и др. Лесен за инсталиране.

Включено в пакета:

  • Ръководство за потребителя и сертифициране

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “SONOFF S55 – WiFi водоустойчив Контакт за открит външен монтаж 16A IP55”

There are no reviews yet.

Твоята количка
  • No products in the cart.
SONOFF S55 – WiFi водоустойчив Контакт за открит външен монтаж 16A IP55
SONOFF S55 – WiFi водоустойчив Контакт за открит външен монтаж 16A IP55
44.90 лв.
Out Of Stock
0