SONOFF Zigbee Сензор за движение | SNZB-03P

– 5-секундно по-бързо откриванe: Автоматично включване на светлините незабавно, когато минавате, и изключване на светлината, след като тръгнете, най-краткото време може да достигне 5 секунди, което ви помага да пестите енергия.
– 3-годишен живот на батерията: Захранва се от батерия CR2477, която удължава живота на батерията до над 3 години, елиминирайки притесненията относно честата смяна на батерия.
– Съвместим със Zigbee 3.0: Поддържа Zigbee хъбове, използващи протокола Zigbee 3.0, като SONOFF NSPanel Pro, SONOFF iHost, SONOFF ZB Bridge Pro, SONOFF ZBDongle-E и Echo Plus 2nd…
– Локална интелигентна сцена: Дори ако WiFi мрежата ви се срине, можете да активирате локалните сцени на Zigbee, като използвате вашите Zigbee устройства за включване.
– Домашна сигурност: SNZB-03P може да се използва и за целите на сигурността, като например откриване на неоторизирано влизане. Може да задейства камерата за запис на видео, да активира звукова аларма през шлюза и да изпраща известия от приложения, за да ви предупреди и да гарантира безопасността на вашето семейство и собственост.

Бележка 1: SNZB-03P трябва да се използва със Zigbee Hub.

Сравни

35.22 лв.

В наличност

Сравни

Описание

SNZB-03P е сензор за движение с ниска мощност, базиран на протокол Zigbee3.0. Поддържа интелигентни сцени за свързване с други интелигентни устройства, което улеснява включването на светлините, когато хората идват, и изключването им, когато хората си тръгват, на места като коридори, входове, стълбища…
В сравнение със SNZB-03, SNZB-03P има подобрена производителност, с продължителност на откриване само за 5 секунди, интелигентно откриване на светлина в околната среда и 3 години живот на батерията.
С интелигентното свързване на сцени все още можете да активирате локалните сцени на Zigbee, докато вашите Zigbee устройства са включени, дори ако мрежата е прекъсната. Ниска латентност, по-висока надеждност.
SONOFF SNZB-03P е съвместим с множество Zigbee хъбове, като SONOFF NSPanel Pro, SONOFF iHost, SONOFF ZB Bridge Pro, SONOFF ZBDongle-E, SONOFF ZBDongle-P и Echo Plus 2nd… разширяване на възможностите за вашата система за домашна автоматизация.
SNZB-03P може да се използва и за целите на сигурността, като откриване на неоторизирано влизане. Може да задейства камера за запис на видео, да активира звукова аларма през хъба и да изпраща известия от приложението, за да ви предупреди. Ефективните реакции с автоматично задействане и настройките за уведомяване гарантират безопасността на вашето семейство и собственост.

ЗАБЕЛЕЖКА: Продуктът изисква ZBRIDGE PRO!

Спецификация:
Модел: SNZB-03P
Работна температура: -10°C~60°C
Безжична връзка: Zigbee 3.0
Работна влажност: 5-95% RH, без кондензация
Обхват на откриване: 6m (20f), 110°
Модел на батерията: CR2477(3V)
Материал на корпуса: PC
Нето тегло: 54g
Размери на продукта: 44x44x65 мм

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “SONOFF Zigbee Сензор за движение | SNZB-03P”

There are no reviews yet.

Твоята количка
  • No products in the cart.
SONOFF Zigbee Сензор за движение | SNZB-03P
SONOFF Zigbee Сензор за движение | SNZB-03P
35.22 лв.
- +
0